NY STOR SAMARBEIDSAVTALE PÅ PLASS FOR VARIG ORKLA ARENA !

PRESSEMELDING:

Orkla Sparebank signerte som Gull Partner.

Avtalens varighet er på tre år med opsjon på tilsvarende.

Beløpets størrelse er et sekssifret beløp pr. år.

 

Adm. Banksjef Dag Olav Løseth og Sponsoransvarlig Terje Sletvold i Orkla Sparebank sier følgende etter å ha signert avtalen med Varig Orkla Arena:

 

  • « For oss i Orkla Sparebank føltes det naturlig å være med når Arena Midt-Norge ønsket en bank som samarbeidspartner, sier adm banksjef Dag Olav Løseth
  • Dette er en regionarena som vil bli lagt merke til på et nasjonalt nivå. Vi gleder oss til den blir ferdigstilt og tror det er et anlegg mange blir stolte av – vi snakker tross alt om nedslagsfeltet til landets eldste travklubb og i «travsportens vugge», sier Sponsoransvarlig Terje Sletvold
  • Dette blir et helhetlig anlegg, ikke bare for travkjøring, men vil også benyttes til både små og store arrangement. Denne arenaen vil flere enn travinteresserte få glede og nytte av sier Terje Sletvold.
  • At dette kommer til å bety mye for lokalt næringsliv er det liten tvil om. Adm Banksjef Løseth tror at Varig Orkla Arena vil tiltrekke seg mye aktivitet og forhåpentligvis skape flere arbeidsplasser.
  • Ulike typer arenaer gir flere opplevelser for regionens innbyggere og dette kan også bidra til gjøre det enda mer attraktivt å bosette seg her sier Løseth.
  • Denne avtalen vil selvsagt ikke berøre de andre avtalene vi har med lokale lag og foreninger, sier Terje Sletvold «.

 

 

Utviklingssjef for Varig Orkla Arena Per Jørgensen var meget godt fornøyd etter å ha satt sin signatur på en ny stor samarbeidsavtale!

« Vi var og er fortsatt svært stolte og ydmyke over at vi fikk Varig Orkla Forsikring på plass som Hovedsamarbeidspartner. En lokal aktør med utrolige 176 år på baken. Varig Orkla Forsikring startet opp sin business i 1844 !

Etter signeringen av Orkla Sparebank kommer en ny  lokal aktør med lang fartstid inn i vårt Bedriftsnettverk som er under utvikling. Orkla Sparebank ble startet i 1841, så hvem klarer å slå dette undrer Jørgensen.

Med disse to lokale aktørene på plass, får vi bekreftet at vi er på rett vei med våre planer om lokal forankring. Det at Orkla Sparebank etter noen samtaler og møter valgte å signere denne svært spennende samarbeidsavtalen, gjør at vi sikrer driften av Varig Orkla Arena, som igjen gjør at anlegget, gjennomføringen av de ulike arrangementene, ja hele konseptet profesjonaliseres i alle ledd.

Orkla Sparebank har signert en såkalt Gull Partner avtale, som er nest høyeste ledd i vår oppbygging av samarbeidspartnere. I denne kategorien vil det være 5 ulike firma, og jeg forventer å signere Gull Partner nummer to i løpet av neste uke sier Per Jørgensen

Mottakelsen i Orkland har vært formidabel på alle måter, og det lokale næringsliv ser store samarbeidsmuligheter i forbindelse med Varig Orkla Arena.

Nå skal vi fortsette den viktige jobben med å bygge «laget», deretter skal vi ha «spillermøter» for å se på hvordan vi sammen kan gjøre hverandre «uslåelige» avslutter Jørgensen, som allerede har neste Gull Partner på gang»

Daglig leder Robert Jakobsen i Varig Orkla Arena, sa følgende etter at avtalen var på plass:

«Sikkert som banken – det ligger mye trygghet i de ordene. Og det føles veldig trygt for oss å ha med oss en solid bank som virkelig ønsker å være med på den reisen vi har begynt på!

Det at vi nå får på plass store samarbeidsavtaler som dette legger grunnlaget for at vi kan utvikle Varig Orkla Arena og travsporten i Midt-Norge til et kraftsenter i Norge. Og det gjør vi best på lag med gode medspillere.

Orkla Sparebank er en bank i sterk utvikling og vekst. De jeg har møtt i banken er virkelig fremoverlente og jeg gleder meg stort til et langt og godt samarbeid», sier daglig leder i Leangen Travbane AS, Robert Jakobsen.

Kontakt personer:

Dag Olav Løseth, tlf: 922 36696

Terje Sletvold, tlf: 414 59743

Robert Jakobsen, tlf: 995 42402

Per Jørgensen, tlf: 900 41041

Hva kan vi hjelpe deg med?

Daglig leder

Robert
Jakobsen
daglig leder/sportssjef

+47 995 42 402 
robert.jakobsen@rikstoto.no

Arrangementssjef

Jørgen
Kjelsberg 
Arrangementssjef

+47 990 46 439 
jorgen.kjelsberg@rikstoto.no

Leder, travskolen

Lisa Ranita
Johansen
leder, travskolen

+47 932 10 101
lisa.johansen@rikstoto.no

Driftsleder

Jan-Roar
Aune
driftsleder/banemester

+46 70 601 70 98
jan.roar.aune@rikstoto.no

Scroll to Top